Kuzhina jone

Kuzhina jone смотреть последние обновления за сегодня на .

Kuzhina Jonë - Supë peshku dhe fileto peshku me perime blasherim

3627
32
4
00:38:06
25.11.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Çorbë me pulë t`fshatit

13788
80
12
00:29:33
02.12.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Përpeq me petë t`pjekne dhe Haxhimaklla

35366
223
36
00:41:50
04.11.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Qofte në qervish dhe bukë nore

85695
344
29
00:42:04
30.09.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Mish e lakna

98975
467
48
00:40:16
28.10.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Bri Viçi

5699
33
5
00:31:38
18.11.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Tespishte me recetë të gjyshes

40199
166
4
00:34:35
27.05.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Krelan me spinaq

11071
77
6
00:19:06
11.11.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Fli n`Oxhak

54146
157
16
00:25:56
07.10.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Tavë me mish pule

27212
108
11
00:27:15
09.09.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Mish viçi n`Çerep dhe supë kungulli

14121
63
9
00:38:47
14.10.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Reçel kumbullash dhe ajvar

17727
76
10
00:34:23
23.09.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Iftari me sarma

55267
220
22
00:25:11
25.03.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Pide Turke

78327
402
36
00:27:36
18.03.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jone - Krelanë misri me recetë të gjyshes

49088
166
18
00:26:44
10.12.2022

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Përpeqi i Drenicës

84594
388
36
00:33:10
08.04.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Trotilla me mish pule

26497
133
32
00:23:56
07.01.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Bukë, pica dhe oriz pa gluten

63331
342
50
00:36:07
17.06.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzina Jonë - Qervish me pulë dhe pogaqe - Prena Gjoni

94770
386
34
00:28:18
04.03.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Kungullor

19814
102
11
00:30:30
16.09.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Pjeshkë (ëmbëlsirë)

18513
100
10
00:31:46
26.08.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Kuzhina Qëndrore

11964
60
4
00:23:32
21.10.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Sheqerpare sipas recetës së gjyshës

17934
76
11
00:28:41
12.08.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Krelanë me renda

45260
239
35
00:30:33
19.08.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Tespishte

51969
242
28
00:21:35
22.04.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Mantia me kos e hudhër

89071
482
30
00:29:01
11.03.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jone - Pilaf me Mish te Bardhe

115413
338
55
00:40:52
09.02.2019

DTV Televizioni 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhine Jonë - Lakra turshi me hudhra dhe speca djegës - Ginera Avdija

85148
520
29
00:31:05
05.11.2022

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Pite me presh

76184
280
19
00:35:30
15.04.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Kollpite me gjizë

66273
255
31
00:30:33
29.07.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Pite me presh - Ilirjana Jashari Tërholli

50644
160
13
00:21:52
19.11.2022

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

PROMO: Kuzhina Jonë - Përpeq me petë t`pjekne dhe Haxhimaklla

2378
16
1
00:01:30
02.11.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Byrek me djath

23142
92
9
00:36:55
05.08.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

PROMO: KUZHINA JONE - Supë peshku dhe fileto peshku me perime

1006
7
0
00:01:30
21.11.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

PROMO: Kuzhina Jonë - Çorbë me pulë t`fshatit

2458
12
1
00:01:27
01.12.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Pasul n'tavë dhe me bukë misri

19035
90
11
00:23:11
03.06.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Krelanë misri me kungull

25405
103
13
00:41:04
02.09.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Pite me djath - Makfire Dermaku

168940
771
31
00:27:48
15.10.2022

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Hithenik me miell të kallamojtë

56241
235
20
00:33:59
20.05.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Kuzhina Jonë - Fli me saq

135299
444
39
00:32:21
01.04.2023

#DTV DTV Televizioni 🤍 🤍 Tel:+ 383 44 90 20 20 If any copyright issues please contact: support🤍onair.fm

Назад
Что ищут прямо сейчас на
kuzhina jone النوبات أحمد اي ار roblox شرح roblox رعب roblox android فانتوماسه فانتوماس roblox فانتوماسة فانتوماس 단오행사 فانتو roblox الجوال حنونة ام حنونة المرجيحة الملاهى بابا وماما الى الملاهي roblox ديدا وسلم